Nybygg

Vi finner de beste løsningene sammen med prosjektdeltakerne. Vi leverer våre prosjekter til avtalt tid med sertifiserte fagfolk. Kvalitet i alle ledd sikrer din lønnsomhet.

Finn ut mer

Rehabilitering

Vi sikrer gamle bygg fornyet levetid med oppdaterte og fremtidsrettede løsninger, enten det dreier seg om tak, våtrom, terrasser eller andre prosjekter for rehabilitering.

Finn ut mer

Nordens største takentreprenør

Vi er stolte av å tilby våre tjenester over hele Norden. 369 tekkere utfører hver eneste dag arbeider til fornøyde kunder. Ingen prosjekter er for store, og ingen for små. Finn entreprenør til ditt prosjekt

Finn ut mer

KOMPETANSE

Fagkunnskap og håndverk av høy kvalitet.

LØNNSOMHET

Leveranse til avtalt tid og løsninger som varer

MILJØ

Sveising med varmluft - fossilfri byggeplass

HMS

Sikkerhetsrutiner og opplæring i høysetet

Referanser

DekkTeam på Dal

O.M. Fjeld og Protan Entreprenør har i mange år hatt et godt samarbeid. Derfor var det naturlig å velge Protan Entreprenør avd. Dal som leverandør av takløsning til det nye bygget til DekkTeam på Dal.

Statoil regionkontor, Fornebu

Protan Entreprenør Drammen har levert taket på det nye regionskontorbygget til Statoil på Fornebu. Bygget er et landemerke og arkitektonisk perle i et spennende utviklingsområde. Deler av takene er mekanisk montert og deler er belastet med sedumplanter og hvit elvestein.

Union Scene, Drammen

For eiendomsselskapet Entra er det å være ledende innen miljø en del av selskapets forretningsstrategi. Vannfordrøyningsløsningen Protan BlueProof var derfor et naturlig valg da taket skulle rehabiliteres.