Protan Takgaranti

20 års garanti for tette tak

Vi ønsker at du skal velge et miljøvennlig tak som også er å ta et valg for fremtiden. Derfor gir vi deg 20 års garanti. Garantien gjelder for både kjøp av vårt miljøvennlige takbelegg og også på utførelsen av taket. Det lønner seg å velge et kvalitetstak fra Protan.

Å velge et tak fra Protan er lønnsomt - det er kostnadseffektivt og sikrer fremdrift i prosjektet, uansett vær.  Vi tilbyr et av de mest miljøvennlige takene som finnes på markedet, og med ettersynsavtale fra Protan gir vi deg 20 års garanti på våre eksponerte tak – det lønner seg, samtidig som det gir deg færre bekymringer ved at vi sørger for vedlikehold og tilsyn av taket ditt.

Bjørn Nordseth

-Vi leverer miljøvennlige takbelegg som varer lenge og beskytter dine verdier. Vi er så trygge på at du får et tett tak når du velger ett av våre termoplastiske takbelegg til ditt eksponerte tak, at vi nå gir deg 20 års garanti. Det gir deg trygghet for et tett miljøvennlig tak og en lavest mulig takkostnad i garantiperioden.

Et tak for miljøet - les her om våre miljøvennlige takbelegg.

Bjørn Nordseth
Salgssjef Teknisk salg 

Mer om garantien

For å gi byggeier, entreprenør, arkitekt, ingeniør og driftsanvarlig størst mulig trygghet og forutsigbarhet, gir Protan garanti for våre miljøvennlige og tette takbelegg.  

  • Vår kompetanse og våre kvalitetsprodukter gjør at vi kan garantere deg tett tak i 20 år

  • Garantien sikrer deg forutsigbarhet og lavere kostnader over hele takets levetid

  • Forutsetningen er at vi inngår en standard avtale om takforvaltning. Det betyr at vi årlig utfører ettersyn av taket ditt i hele perioden.

  • Vi forutsetter at så vel produkt som utførelse er levert av autorisert Protan takentreprenør og at ikke andre takentreprenører eller leverandører i løpet av garantiperioden har utført arbeid på taket.

  • Vi gir full garanti på takbelegget levert av Protan AS og utførelse levert av enhver autorisert Protan takentreprenør i 20 år.

  • Garantien gjelder for Protans eksponerte takbelegg fra 1,6 mm eller tykkere.

Vi passer på taket ditt

Illustrasjon taktekkerMed vår 20 års garanti følger en takforvaltningsavtale som sikrer deg årlig ettersyn av taket. På den måten kan du virkelig forlenge takets levetid ytterligere, samt unngå store og kostbare skader.

Et klokt valg og en lønnsom investering.


Et tak for miljøet

Når du velger tak fra Protan, tar du et valg for fremtiden. Du beskytter de verdiene som betyr mest for deg; menneskene nær deg, bygninger og hjem - og kanskje mest av alt -miljøet vi alle er en del av.

Les mer
Referanser

Equinor regionkontor, Fornebu

Protan har levert taket på det nye regionskontorbygget til Equinor på Fornebu. En flott arkitektonisk perle. Deler av takene er mekanisk montert og deler er belastet med sedumplanter og hvit elvestein. Arbeidet er utført av Protan Tak AS avd. Drammen.