Protan InfraPlan

MAKE WAY

Bærekraftig vannsikringssystem for tunneler og underjordiske konstruksjoner.

Vi presenterer Protan InfraPlan: neste generasjon høytytende og komplett tunnelmembransystem.

Med lave livssykluskostnader, full systemforsyning og vår ekspertise sikrer vi en komplett vannsikringsløsning.

Forbedret ytelse

Protan har vært ledende innen membranproduksjon siden 1972, og vi har forsynt tunneler og underjordiske anlegg med de mest innovative og anerkjente løsningene i verden. Nå går vi ett steg videre.

Ved å kombinere vår ekspertise innen vannsikringsteknologi og banebrytende bakkeproduksjonsmetoder introduserer vi vårt nye komplette tetningssystem for tunneler.

 

Reduserte livssykluskostnader

Ved å velge membran- og kvalitetsprodukter fra Protan investerer dere i fremtiden med resirkulerbare produkter, lave livssykluskostnader og et lavt karbonavtrykk. Protan InfraPlan er utviklet for å ha en levetid på mer enn 100 år.

Protan InfraPlan er en bærekraftig systemløsning med langsiktig holdbarhet og lavt pris-/ytelsesforhold.

 

Komplett løsningspartner

Med Protan InfraPlan følger vi deg og prosjektet ditt hele veien til suksess. Protan leverer membraner, tilbehør, kunnskap og mye mer: 

Vi leverer en komplett systemløsning som kan skreddersys for å møte de spesifikke behovene til prosjektet deres. Vi tilbyr kunnskap og erfaring gjennom kompetente rådgivere og toppmoderne design- og beregningsverktøy.

Enda bedre vannsikring

Protan InfraPlan – en komplett vannsikringssystemløsning for tunneler og underjordiske konstruksjoner. En bærekraftig, homogen, fleksibel og vanntett ettlagsmembran som er laget for å vare. Protan InfraPlan – utformet for funksjonalitet og allsidighet. InfraPlan er skreddersydd for vannsikring av tunneler, underjordiske konstruksjoner og horisontal og vertikal tetning av kjellerfundamenter.

  • Membranen er tilgjengelig i ulike tykkelser
  • Overholder EN 13491 og EN 13967
  • Homogen ettlagsmembran med lett signallag for bedre kvalitetskontroll.
  • Spesiell integrert sveiseløsning som sikrer at produktet har ensartede egenskaper
  • Resirkulerbart produkt med lavt karbonavtrykk
  • Produktene er utviklet for å integreres i miljøet uten å forstyrre det. Derfor inneholder ikke Protan InfraPlans membraner stoffer fra REACH/ECHAs kandidatliste, og heller ikke prioriterte miljøgifter eller relevante stoffer i mengder som anses å være helse- og miljøfarlige.

La oss komme i gang!