Øyno: - En viktig arena

Tak- og membranleverandøren Protan har valgt å være tungt til stede på årets Bygg Reis Deg.

Artikkelen er hentet fra bygg.no

– Messen er en viktig arena og vi prioriterer å legge en god del ressurser i utstillingen, sier konsernsjef Erik B. Øyno i Protan.

Han peker på viktigheten av å treffe folkene som er til stede på messen, ikke minst for selgerne i selskapet. Øyno mener at det er en god møteplass, som treffer bredt.

– Det er litt kostbart å være med på arrangementet. Hadde prisene vært noe lavere tror jeg det hadde væt en enda lavere terskel for mange å bli med slik at messen hadde truffet enda bredere, mener han.

For første gang har Protan utstilling sammen med Litex. Som kjent kjøpte Protan Litex tidligere i år, og de er nå et rent datterselskap av Protan.

– Dermed kan vi fokusere på to ulike konsepter. Vi leverer takmembraner som skal holde fukten ute og løsningene fra Litex som holde fukten inne på badet, sier Øyno.

Han er godt fornøyd med integreringen av Litex i konsernet.

– Dette er en fornuftig satsing. Det er vann- og damptetting samt fuktsikring vi er spesialister på, og løsningen kompletter vår satsing, mener Øyno.

Han er full av lovord om Litex-konseptet, som etter hvert begynner å bli et vel innarbeidet navn i Norge.

– Med Litex kan vi levere løsninger som fungerer for våtrom uten smøremembran. Ved riktig bruk av platene kan vi ta bort usikkerheten rundt fukt på badet – og man får en fuktsikker løsning, legger han til.

Han forteller om stor aktivitet i konsernet – ikke minst går det bra i eksportmarkedet.

– Vi går mot et bra år. Vi har blant annet inngått flere gode avtaler både i Tyskland og Polen, sier Øyno. Han er godt fornøyd med utenlandssatsingen.

– Vi har arbeidet med eksport i mange år, og begynner nå virkelig å se gode resultater av dette arbeidet, forteller han.