Bolig og Fritidseiendom

Protan tak- og membraner gir unike løsninger og lang holdbarhet. Vi er fleksible og leverer produkter og systemer som passer ideelt både til større bygninger og prosjekter, og for private hjem, garasjer, fritidsboliger, m.m.

Protan tilbyr løsninger i verdensklasse både til store prosjekter og til privatboliger og fritidseiendom Med bruk av Protans tak og membransystemer kan du være trygg på at taket ditt får den beste  beskyttelse mot vær og vind.

Våre løsninger monteres enkelt og sikkert uansett om taket er flatt, skrått, buet eller har mer krevende utforming.  Protan PVC takbelegg finnes i mange farger og montering av profiler på takbelegget kan på synlige flater gi et ekstra flott visuelt utrykk. Protan har løsninger for tak, tilbygg, boder, hytter og annekser. 

Protan har også membraner til utvendig og innvendige løsninger som takterrasser, terrasser samt våtrom, og vår radonmembran beskytter bygget ditt mot radon.

Protan er godkjent etter kvalitetsstandarden ISO9001 og miljøstyringsstandarden ISO 14001. Dette betyr at alle sider av virksomheten er kartlagt og kvalitetssikret og at prodksjonen er innrettet slik at den medfører minst mulig negativ miljøpåvirkning – både lokalt og globalt.

Protan produkter har lang dokumentert levetid og krever lite vedlikehold.

 

Eksponerte tak

Våre kvalitetsløsninger for eksponerte tak har lang levetid, er robuste i all slags klima og gir gode tekniske og bærekraftige tak.

Ballasterte og grønne tak

Tildekkede vanntrykksmembraner i takkonstruksjoner blir generelt omtalt som ballasterte tak. Ballastmaterialet kan være betongheller, singel eller jord som underlag for grønne beplantede tak.

Terrasse

Med Protans solide og holdbare systemer for terrasser og balkonger får du terrassemembran og terrassebelegg av høy kvalitet og med lang levetid som hindrer problemer med fukt, mugg, råte og korrosjon.

Våtrom

Med Protans solide og holdbare membransystemer for våtrom unngår du lekkasjer og medfølgende problemer med fukt, mugg, råte og korrosjon. Våre membransystemer kan benyttes både på gulv og på vegg i våtrommet. Membranen legges på toppen over varmekablene eller under påstøp.

Radonsikring

Protan RadonSafe er en lufttett og sterk radonmembran som forhindrer radongass å sive inn i bygningen.

Protan Cool Roof

Protan Cool Roof er et system der det benyttes hvitt takbelegg med dokumentert høy solrefleksjonsverdi (SRI – Solar Reflectance Index) – og redusert kjølebehov.

Protan Design Roof

Våre fleksible løsninger er med på å løfte arkitekturen og bygningens utseende og identitet. Taket er med på å gi budskap om bygningens innhold, egenart og samspill med omgivelsene.

Protan Solar Roof

Protan Solar Roof er et konsept hvor det tilrettelegges for solcelle- eller solarpaneler montert på tak som er tekket med Protan takbelegg.