Protan Design Roof

Våre fleksible løsninger er med på å løfte arkitekturen og bygningens utseende og identitet. Taket er med på å gi budskap om bygningens innhold, egenart og samspill med omgivelsene.

 

Taket er byggets femte fasade

Ulike profiler og fargevalg på taket kan bidra til å skape oppmerksomhet og interesse for bygget. Våre produkter og løsninger sikrer dessuten et holdbart tak med lang levetid.

 

Tette tak med lang levetid

Våre tak- og membransystemer kan dokumentere tette tak med lang levetid, mekanisk styrke og minimale krav til vedlikehold samtidig som de dekker alle behov for kvalitet, fleksibilitet, tilpasning og estetikk.

Valgfrie farger og profiler

Våre Design Roof-løsninger for kvalitet, funksjon, design og innovasjon. Vi har mange muligheter gjennom valgfrie farger og profiler til å lage et tak som gir eksklusive og innovative uttrykk. Våre løsninger monteres enkelt og sikkert uansett om taket er flatt, skrått, buet eller har en mer krevende utforming.

Omega-profilen

Profilens utforming er som tegnet «Ω», derav navnet Omega-profil. Profilene sveises utenpå det ferdig monterte takbelegget uten å perforere dette. Profilens utforming gir dybde og liv til store takflater og brukes også for å oppnå mønstereffekter. Avstanden mellom profilene er valgfri og tilpasses byggets utforming.

Eksponerte tak

Våre kvalitetsløsninger for eksponerte tak har lang levetid, er robuste i all slags klima og gir gode tekniske og bærekraftige tak.

Ballasterte og grønne tak

Tildekkede vanntrykksmembraner i takkonstruksjoner blir generelt omtalt som ballasterte tak. Ballastmaterialet kan være betongheller, singel eller jord som underlag for grønne beplantede tak.

Protan prefabrikkerte detaljer

Protan har et av markedets bredeste sortiment av prefabrikkerte detaljer, deriblant detaljer til hjørner, rør og oppbretter m.m.