Protan toppmembran

I mange våtrom er det behov for en lavtbyggende løsning og vi anbefaler i slike tilfeller å legge vår banemembran Protan G som toppmembran. Flisene kan da limes direkte til membranen. Løsningen kan være spesielt godt egnet ved rehabilitering av våtrom da en unngår å pigge opp gammelt betong før ny membran legges.

 

 

 

Mange vil ha membranen så høyt i konstruksjonen som mulig, gjerne rett under flisene, for å skjerme varmekablene. Protan G våtromsmembran er velegnet for dette formålet og kan legges både på gulv og vegger. Det er en effektiv metode da Protan G våtromsmembran kan legges rett på gulvet og er umiddelbart klar for flislegging.

Protan toppmembran har flere fordeler:

Jevn tykkelse på 1,5 mm
God bruddforlengelse
Dokumentert lang levetid
Damptett Sd = 20 m
Ingen ventetid
Legges rett på gulvet og er umiddelbart klar for flislegging

Protan tilbehør for våtrom
Bruk av Protans prefabrikkerte detaljer for våtrom er tidsbesparende og gir en enhetlig og sikker utførelse. Protan har et av markedets bredeste sortiment av prefabrikkerte detaljer, deriblant detaljer til hjørner og rørgjennomføringer.

Hver enkelt komponent er omhyggelig utviklet og konstruert i samarbeid med slukprodusenter, rørleggere og murere for å sikre god og varig vanntett løsning og samtidig gi et pent og enhetlig utseende. I tillegg bidrar de til effektiv framdrift da montøren ikke trenger å bruke tid på å forme detaljene selv ute på byggeplassen. Detaljene leveres klar til bruk sammen med øvrig materialer til byggeplassen. De leveres i en rekke ulike størrelser tilpasset de forskjellige bruksområdene og kan også leveres etter kundespesifiserte mål.

Protan G for våtrom

Med banemembranen Protan G på gulv og vegger i våtsonen motvirker du dyre fuktskader. Membranen sveises på med varmluft.

Protan prefabrikkerte detaljer

Protan har et av markedets bredeste sortiment av prefabrikkerte detaljer, deriblant detaljer til hjørner, rør og oppbretter m.m.