Protan banemembran under støpebetong

Den mest vanlige tekniske løsningen for våtrom er vanntrykksmembran under støpebetongen på gulv. For denne klassiske løsningen anbefaler vi vår banemembran Protan G for våtrom.

Fukt forårsaker mer skade på bygninger enn noe annet. Fuktskader koster huseiere og samfunnet flere milliarder kroner hvert år. I tillegg til kostnadene kommer helseproblemene forårsaket av bakterie- og soppvekst i bygningsmaterialer. Mindre lekkasjer med «ubetydelige» mengder vann kan fort forårsake alvorlige skader på bygningen.

Vi anbefaler Protan G til våtrom. Dette er en membran som passer til både nybygg og rehabilitering. Protan G våtromsmembran er en 1,5 mm tykk banemembran som sveises med varmluft. Membranen benyttes både på gulv og på vegg i våtsonen.

Fordeler ved Protan G våtromsmembran:

God diffusjonstetthet og godkjent av Fagrådet for Våtrom (FFV) ved siden av SINTEF Teknisk Godkjenning
Er meget fleksibel
De tryggeste løsninger mot sluk og avløp
Rask fremdrift - membranen monteres i én operasjon og krever ingen tørketid.
Prefabrikkerte detaljer til hjørner og gjennomføringer bidrar til at jobben utføres raskere.
Opplærte og godkjente montører sørger for at arbeidet blir fagmessig utført
Varmluftsveising sikrer et vanntett resultat

Protan tilbehør for våtrom
Bruk av Protans prefabrikkerte detaljer for våtrom er tidsbesparende og gir en enhetlig og sikker utførelse. Protan har et av markedets bredeste sortiment av prefabrikkerte detaljer, deriblant detaljer til hjørner og rørgjennomføringer.

Hver enkelt komponent er omhyggelig utviklet og konstruert i samarbeid med slukprodusenter, rørleggere og murere for å sikre god og varig vanntett løsning og samtidig gi et pent og enhetlig utseende. I tillegg bidrar de til effektiv framdrift da montøren ikke trenger å bruke tid på å forme detaljene selv ute på byggeplassen. Detaljene leveres klar til bruk sammen med øvrig materialer til byggeplassen. De leveres i en rekke ulike størrelser tilpasset de forskjellige bruksområdene og kan også leveres etter kundespesifiserte mål.

Protan G for våtrom

Med banemembranen Protan G på gulv og vegger i våtsonen motvirker du dyre fuktskader. Membranen sveises på med varmluft.

Protan prefabrikkerte detaljer

Protan har et av markedets bredeste sortiment av prefabrikkerte detaljer, deriblant detaljer til hjørner, rør og oppbretter m.m.