Karriere i Protan toppbanner.pngProtan er et internasjonalt industriselskap med 900 ansatte i 11 land. Hovedkontoret ligger i Drammen.

Protan AS og våre datterselskaper byr på mange spennende karrieremuligheter. Vi har mange ulike profesjoner, og du vil få mulighet til å ta del i spennende oppgaver og få rom for utvikling i et selskap i vekst. På denne siden får du vite mer om hva vi driver med og hva vi står for.

Ledige_stillinger stort.png

Klikk her for å få en oversikt over ledige stillinger i Protan-konsernet akkurat nå.

Prosjekter karriereside.png

Prisvinnende blågrønne tak, tak på innendørs alpinanlegg, miljøvennlige produkter til havbruksnæringen, brannsikre tekstiler for olje- og gassindustrien - her viser vi frem noen spennende prosjekter der Protans produkter spiller en viktig rolle.

Nøkkeltall grafikk_final.png

Med mer enn 80 års erfaring har Protan utviklet innovative løsninger som er tilpasset et globalt marked og krevende klima. Vi jobber tett med våre kunder og leverandører for å være i forkant innen teknologi, bærekraft og kompetanse.

Her er Protans selskaper.png

Protan er en internasjonal virksomhet, med kontorer og ansatte i mange land og fem produksjonssteder. Vår takentreprenørvirksomhet har avdelinger over hele Skandinavia. Her får du hele oversikten.

Bærekraft ny.png

Visste du at Protan er en norsk pioner innen sirkulærøkonomi? Eller at våre takmembraner har bransjens laveste CO2-avtrykk? Og at vi har funnet på noe lurt sammen med havbruksbransjen i kampen mot lakselus?

Innovasjon.PNG

Protan var blant de nominerte til Byggeindustriens Innovasjonspris både i 2017 og 2019 for våre innovasjoner for vannfordrøyning og blågrønne tak.

Blitaktekker_karriere.png

Det er stort behov for kvalifiserte taktekkere i Norge. Samtidig er takets funksjon i stor utvikling. Les mer om hvilke muligheter du har som taktekker og taktekkerlærling i Protan. 

Sosiale medier.png

Se Protan-filmer på Youtube eller lær mer om hva vi driver med ved å følge oss på Facebook og Instagram. Eller kanskje du finner noen du kjenner i Protan via LinkedIn? Klikk her for en enkel oversikt over linker til våre sosiale medier.

Verdier og etikk i Protan.png

Protans verdier er: Engasjement - Samarbeid - Kvalitet - Ansvar. Les mer om hva vi legger i våre verdier.

Våre etiske retningslinjer finner du her.

Historie.PNG

Gode idéer og satsing på innovasjon har vært nøkkelen til suksess: Firmaet som begynte å lage redningsvester rett før andre verdenskrig er nå et verdensledende konsern innen membranteknologi. Les mer om historien her.

Send inn åpen søknad