Protan Profence Solution

I nært samarbeid med aktører innen ulike idretter og aktiviteter har Protan utviklet produktserien Protan ProFence Solutions.

I denne innovasjonsprosessen har vi kombinert vår årelange kunnskap og erfaring fra membranproduksjon, membrankonfeksjonering og ventilasjonsdimensjonering, med våre kunders behov, ønsker og erfaringer. Dette har gjort Protan ProFence Solution til serie bestående av en rekke kvalitetsprodukter som gir deg det komplette sikkerhetssystemet du trenger for din idrettsarena.

Protan ProFence Solutions tilbys som et komplett beskyttelses-system. Protan kan bistå i hele prosessen, også med installasjon, vedlikehold og råd for lagring etter nærmere avtale.

Protan ProFence Alpine

Protan ProFence Alpine er våre sikkerhetssystemer fylt med luft utviklet for alpinanlegg og skisentre. Produktserien bygger på praktisk funksjonalitet for alpinsport og skiaktiviteter, samt stor slitestyrke og lang levetid.

Protan Profence Speedway

I nært samarbeid med Speedway-klubber over hele Norden har Protan utviklet og produsert Protan ProFence Speedway. Dette er et produkt av høy kvalitet som gir deg et komplett sikkerhetssystem for speedway-arenaer.

Protan Profence Skating

Protan ProFence Skating er et tilrettelagt luft-fylt sikkerhetssystem for å møte de strenge kravene til sikkerhet for profesjonell skøytesport. Produktet produseres i en robust PVC-membran som tåler stor ytre påkjenning og har lang levetid.

Protan ProBag Alpine

Protan ProBag Alpine er en luft-fylt landingspute for snowboard, ski, sykkel og lignende. Den er i dag primært brukt i alpinanlegg og skisentre. Protan ProBag Alpine er produsert i en slitesterkt og robust PVC-membran, som gir lang levetid. Bagen er høyfrekvent sveiset for å tåle fuktighet, i motsetning til bager med søm.