Protan Hall & Storage Solutions

Protan leverer dukkledninger i PVC til plasthaller over hele verden - fra arktiske strøk til tropene - som lagerhaller, flyhangarer, idrettshaller og sykehustelt.

 

Du kan gjerne også besøke vår fabrikk og kundesenter i Polen; Protan Elmark.

Protan Hall systems

Protan Hall Systems leverer PVC-dukkledninger for fleksible løsninger som dekker dine behov for sikkerhet enten det er for midlertidige haller og telt eller permanente konstruksjoner som f.eks. idrettshaller.

Protan Storage system

Protan Storage Systems gir deg fleksibilitet og dekker dine behov for sikkerhet og praktiske løsninger enten det er for oppbevaring av varelager, utstyr til anleggsplassen og alle typer tekniske utstyr med kravspesifikasjoner om temperatur og beskyttelse mot fuktighet .

Protan Hangar system

Protan leverer dukkledninger i PVC til skreddersydde hangarløsninger over hele verden til oppbevaring av utstyr og service på flyplassområder for flyselskaper, militærfly og småfly.

Protan Tent system

Protan Tent Systems leverer PVC-dukkledninger for fleksible løsninger for alle typer arrangement, som messer, utstillinger og sportsarrangement. Teltets funksjonelle og estetiske design gir deg mange muligheter og rask montering og demontering.

Protan Refugee Camp system

Protan Tent Systems leverer PVC-dukkledninger for fleksible løsninger for nødhjelpstelt som brukes til ulike formål – lagringslokaler, verksted, medisinsk klinikk, skoletelt og midlertidig boløsninger for personell og flyktninger.